Calafell: 2n Concert del Moviment " UI UI" (Un Infant, Un Instrument)

de maig 25, 2016

Autor: Frinck51

Demá Dijous 26 de maig tindrà lloc la darrera jornada del II Concert "Un Infant, Un Instrument" al Baix Penedès amb les intervencions de les escoles "Santa Creu" de Calafell i "QuatreVents" de Sant Jaume dels Domenys.
Hora del concert: 11.00
Lloc: Auditori de Calafell



Moviment "UI, UI" (Un Infant, Un Instrument) al Baix Penedès
Fa quatre anys que l'Escola de Música "Contrapunt"  i l'escola "Quatre Vents" de Sant Jaume dels Domenys,  van inciar aquest projecte que en aquests moments aplega ja sis escoles de primària de Calafell ("Santa Creu" i "El Castell"); Cunit ("Pompeu Fabra"); La Joncosa del Montmell ("Teresa Godes") i "St. Julià" en col·laboració amb l'Escola de Música de l'Arboç.

Aquest projecte suposa oferir als 300 infants que participen la possibilitat de tocar un instrument (violí, violoncel, trompeta, trombó, saxo, clarinet o flauta travessera) i formar part d'una agrupació musical.

A Catalunya aquest projecte es va iniciar fa deu anys i aplega un total de 40 centres de primària i secundària amb la particpació d'uns 4000 infants.

El moviment va sorgir en gran mesura en constatar l'existència d'una part de la població que no participava degut a raons econòmiques i aspectes socials.


Ajuts públics al projecte.
Gràcies a les polítiques de transparència, les informacions que en aquest moments estan disponibles a la xarxa sobre les ajudes atorgades per aquest projecte per part de la Diputació de Tarragona són:
3.165 euros per les despeses d'inversió d'aquest projecte donants a l'Ajuntament del Montmell per l'adquisició de 7 violins, 4 cellos i material instrumental accessori. També ha dotat amb 1.362 € l'Escola Santa Creu de Calafell.


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars