Jornades sobre l’aportació social de les religions

de novembre 13, 2012


La Direcció General d’Afers Religiosos, en col•laboració amb el Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa han programant unes Jornades sobre l’aportació social de les religions que tindrà lloc els dies 27 al 29 de novembre a Barcelona a més de les ponències que aniran a càrrec de membres del citat Consell Assessor, estan també programades actuacions culturals amb teatre o música, lligades a diferents confessions religioses., el concepte és mostrar com l’art i les creences poden treballar en favor de la cohesió social i la convivència. Així mateix es duran a terme diverses taules rodones de posada en comú de diverses experiències pràctiques de persones implicades en l’acció social i identificades en alguna creença religiosa.

Encara no s’han confirmats quin seran els encarregats de desenvolupar les ponències, però els membres del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa són reconeguts especialistes en diverses especialitats en les ciències socials, la filosofia o la teologia, com ara: Dr. Francesc Torralba i Rosselló, filòsof (president de l’entitat); Dra. Maria Teresa Areces Piñol, jurista; Dra. Lena de Botton Fernández, sociòloga; Sr. Miquel Calsina Buscà, politòleg; Dr. Lluís Duch i  Álvarez, antropòleg i teòleg; Dr. Xavier Marín Torné, filòsof; Dr. Xavier Mellori i Ribas, teòleg; Sra. Yaratullah Monturiol i Virgili, islamòloga; Sra. Nathalie Reverdin Effront, teòloga; Sr. Joan-Andreu Rocha Scarpetta, historiador i el Dr. Xavier Rubert de Ventós, filòsof.

Recordatori d’agenda. 

Dates

27, 28 i 29 de novembre de 2012

 

Lloc

Pati Manning

C/ Montalegre, 7

08001 Barcelona

 

Organitza

Direcció General d’Afers Religiosos, amb la col•laboració del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa.

 

Objectiu

Divulgar l’aportació social de les religions: la societat es beneficia de l’estil de vida, pensament i relacions de les persones religioses, gràcies als valors que aporten i els serveis que presten.

Inscripció: gratuïta. Es prega confirmació al 93 567 68 61 o  a dgar.governacio@gencat.cat


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars