OCINE El Vendrell Programació del 18 al 24 de maig.

de maig 15, 2012



La Sombra de la Traición (The Double)
Thriller.
Director: Michael Brandt
Repartiment: Richard Gere, Topher Grace, Martin Sheen, entre d’altres.

Un agent de la CIA retirat junt amb jove agent del FBI investiguen la misteriosa mort d’un senador, totes les pistes condueixen a un assassí soviètic.

Feia un parell d’anys que no veiem a Richard Gere a la gran pantalla en una nova pel•lícula, però per aquest mateix any hi ha un altre pel•lícula per estrenar, titulada Arbitratge i d’altre en la que posa la seva veu (Henry & Me) i pel proper any també està anunciada Red Band.   Thopher Grace, va treballar a la sèrie de televisió Aquellos Maravillosos Años i a participat a Predators o a Spider-man 3.  Martin Sheen va començar a ser conegut arrel la seva interpretació a Apocalipsis Now, és un actor consolidat que va assolir un alt nivell de popularitat arrel la sèrie de televisió El Ala Oeste de la Casa Blanca; el darrer any va actuar a The Way sota la direcció i en companyia del seu fill Emilio Estevez, perquè Martin Sheen es diu en realitat Ramon Antonio Gerard Estevez.
És el primer cop que Michael Brandt es posa a dirigir una pel•lícula, però en canvi és un guionista experimentat en arguments d’acció com ara 2 Fast 2 Furious o Wanted.


Los Cachorros: El Código de Marco Polo
Animació
Director: Sergio Manfio.

Un grup d’animalets han de salvar la ciutat de Venècia lluitant contra la perversa Bruixa Corneja.  La veu de Carlos Latre forma part dels atractius de la pel•lícula.










Continuen: 

American Pie: El Reencuentro

Infiltrados en Clase

Los Vengadores (també en 3D)

Los Juegos del Hambre

Intocable

Safe

Sombras Tenebrosas

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars