OCINE El Vendrell: del 25 al 31 de maig

de maig 23, 2012


Men in Black 3 ( també en 3D)
Ciència Ficció d’Acció
Director: Barry Sonnenfeld
Repartiment: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Alice Eve, Emma Thompson, entre d’altres.

L’Agent J (Will Smith) viatja en el temps per detenir un extraterrestre per evitar l’assassinat de l’agent K (Tommy Lee Jones / Josh Brolin) i canviar la història.


Will Smith, és un actor que ha desenvolupat una gran varietat de papers, més enllà d’aquesta mena de Fresh Prince vestit de negre que és el paper d’agent J. Tommy Lee Jones era de fet un especialista en dolents (us recordeu de Alerta Màxima o Lunes Tormentoso?) per passar a ser un “dur” del costat de la llei.  Josh Brolin va ser un dels intèrprets de Los Goonies (1985), és fill de l’actor James Brolin i fins ara ha fet sobretot paper secundaris.  
Barry Sonnenfeld ha estat el director de les tres produccions de Men in Black, també ha dirigit Conserje a su Medida, Wild, Wild, West, o La Família Adams I i II.



Cuando te encuentre (The Lucky One)
Drama romàntic.
Director: Scott Hicks
Repartiment: Zac  Efron, Taylor Schiling, Blythe Danner, entre d’altres.

Un Marine viatja per Louisiana desprès d’haver servit tres cops a l’Iraq cercant una dona desconeguda que ell creu li ha portat bona sort durant la guerra.


Scott Hicks ha dirigit abans r Shine (va ser nomitat a l’oscar com a millor director i millor guió) Solo Ellos i Corazones en L’Atlàntida, per exemple.
Zac Efron es va fer famós per High School Musical, i l’any passat el vam poder veure a Noche de Fin de Año.  Taylor Schiling prové de la televisió (Mercy).
Continuen:
La Sombra de la Traición
American Pie: El Reencuentro
Los Cachorros: El Código de Marco Polo
Sombras Tenebrosas
Los Juegos del Hambre
Los Vengadores
Safe
Infiltrados en Clase

Veure horaris

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars