OCINE El Vendrell, del 1 al 7 de Juny

de maig 30, 2012Blancanieves La Leyenda del Cazador (Snow White and the Huntsman) 
Acció i Fantasia
Director Rupert Sanders
Repartiment: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Bob Hoskins, Ian McShane, entre d’altres

Al conte de Blancaneus li han donat un gir  on la dolça princesa esdevé una lluitadora nata.

Kristen Stewart, més que coneguda per la nissaga Crepúsculo, i Charlize Theron, a la que vam veure fa molt poc en Young Adult e inoblidable a Monster, plantegen un duel perquè cadascuna d’elles té una bellesa diferent que farà, sens dubte, que hi hagi divisió d’opinions entre el públic si els fan la pregunta de “qui és la més bella”. Chris Hemsworth és Thor, al  que podem veure ara mateix a Los Vengadores; Ian McShane el va veure a Piratas del Caribe, Mareas Misteriosas o a la sèrie de televisió Los Pilares de la Tierra. Bob Hoskins és un secundari de gran prestigi.
Com ja us vam deixar un trailer en un post anterior, ara us deixem la catifa vermelle i un parell d'escenes que segur us agradaran.
En Fuera de Juego
Comèdia
Director: David Marqués
Repartiment: Fernando Tejero, Diego Peretti, Pepe Sancho, Hugo Silva, Laura Pamplona, Carolina Peleritti, Ricardo Darin, Jordi Sánchez, entre otros.

Un metge argentí i un representant de futbol de poca volada es troben a les mans un jove crack, a partir d’aquí, mentides, picaresques i sorpreses.

Un repartiment molt conegut de les sèries de comèdia de televisió; Tejero el més famós de tots els porter de ficció (Aquí no hay quien viva) on va treballar també Laura Pamplona (la vam veure també a Los Misterios de Laura; Jordi Sánchez en inefable “Sr. Rancio” de La que se avecina, a més del recordat López de Plats Bruts; Hugo Silva de Los Hombres de Paco, un històric com Pepe Sancho; Diego Peretti va treballar a Maktub,
David Marqués ja havia dirigit a Fernando Tejero  a Desechos, abans havia dirigit Aislados i Cualquiera, una peculiaritat d’aquest director és que fins ara és que a Cualquiera va dirigir Jean-Luc Ducasse, va repetir amb ell a Aislados i va afegir Adrià Collado, a Adrià Collado el va dirigir després a Desechos, afegint a Fernando Tejero i ara Tejero es troba en aquesta la seva quarta pel•lícula.
La produccio és hispano argentina
Continuen
Infiltrados en Clase
Cuando te encuentre
Lorax
Los Vengadores
Sombras Tenebrosas
American Pie: El Reencuentro
La Sombra de la Traición
Men in Black 3 (també en 3 D)

Horaris

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars