OCINE El Vendrell: Programació del 4 al 12 d'abril

d’abril 03, 2012


La Fría Luz del Día 
Thriller d’Acció
Director:  Mabrouk El Mechri
Repartiment: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigouney Weaver. Entre d’altres participa l’actor espanyol Óscar Jaenada.
El segrest de la seva família durant un viatge en iot a Espanya farà que un jove s’hagi de cercar un maletí per provar de salvar-la, i descobrir que algunes persones, com ara el seu pare,  i coses no són el que ell pensava.
A Henry Cavill el vam veure fa poc a Immortals en el paper protagonista, i havia actuat a series de televisió com Els Tudor.  Bruce Willis és de tots conegut i  un dels actors més reconeguts en cinema d’acció; ara mateix té entre rodatges ja acabats i en post producció Moonrise Kingdom, G.I.Joe: La Venganza, Los Mercenarios 2, Looper i en pre producció una nova  Jungla de Cristal (A Good Day to Die Hard) on reprèn el paper de John McClane.  Quant a Sigourney Weaver, després de Luces Rojas la trobem ara  en un paper de dolenta.
Óscar Jaenada és un actor nascut a Esplugues de Llobregat, que ja havia participat a Piratas del Caribe, Mareas Misteriosas, i que per la seva interpretació de Camarón va obtenir l’any 2006 el premi Butaca al Millor Actor Català, el premi CEC ,  el Fotogramas de Plata i el Goya, tots com a  Millor Actor.
Mabrouk El Mechri va dirigir i escriure el guió de JCVD la pel•lícula sobre Van Damme que va interpretar el mateix actor.


Una part de la pel·lícula es va rodar a Madrid, aquest és un video d'un moment del rodatge.


Grupo 7
Director: Alberto Rodríguez
Repartiment: Mario Casas, Antonio de la Torre, Julian Villagrán, entre d’altres.
Mario Casas ha treballat força a la televisió, però també al cinema, El Camino De Los Ingleses, Mentiras y Gordas, Fuga de Cerebros o Tres Metros Sobre El Cielo, tot i que la seva popularitat es va cimentar especialment a Los Hombres De Paco i posteriorment a El Barco.  Antonio de la Torre ha participat a Primos, Carne de Neón, La Mitad de Oscar, Balada Triste de Trompeta, entre d’altres. JulianVillagrán el trobem a Extraterrestre recentment estrenada, o a Impavido; també ha treballat molt a la televisió, a El Sindrome de Ulises o a Angel o Demonio, per exemple.
Alberto Rodríguez ha dirigit quatre dels capítols de la sèrie Hispania, pel que fa al cinema ha dirigit El Factor Pilgrim, El Traje, 7 Vírgenes i After.

Titanic 3D
Drama tràgic sobre un fet real.
Director: James Cameron
Repartiment: Leonardo di Caprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Fraces Fisher entre d’altres.
Versió en 3D de la mateixa pel•lícula filmada el 1997, sobre l’accident del Titanic. James Cameron a transformat el material com perquè pugi ser visionada amb la tecnologia 3D.   Cal recordar que es compleix el 100 aniversari de l’enfonsament del vaixell que dona nom a la pel•lícula.Kate Winslet a la Catifa Vermella a Londres.


Aquest video recull la interpretació en directe sota la batuta de James Horner, compositor de la música de Titanic, el dia 27 de març a la Premier de Londres, al Royal Albert Hall i en el segon la canço, interpretada per Sissel.Continuen:
Rec 3
Lorax
Blancanieves
Todos Los Días De Mi Vida
El Exótico Hotel Marigold
Intocable
Al Borde Del Abismo
Ira de Titanes (també en 3D)
Viaje Al Centro De La Tierra 2

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars