OCINE El Vendrell: programació del 20 al 27 d'abril

d’abril 18, 2012


Los Juegos del Hambre.  (The Hunger Games)
Director: Gary Ross
Ciència Ficció
Repartiment: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Woddy Harrelson, Donal Sutherland, Leny Kravitz, Stanley Tucci,
Basada en la novel•la de Suzanne Collins.

Situat al futur. Un grup de nois i noies de dotze districts han de lluitar fins la mort en un programa en viu a la televisió, una noia es presenta voluntaria per ocupar el lloc de la seva germana més petita que ella.

A Josh Hutcherson, encara se'l pot veure a Viaje al Centro de la Tierra 2, quant a Jennifer Lawrence, va participar a X-Men primera generació; Liam Hemworth  ha treballat molt en televisió i té set pel•lícules en procés de producción, entre elles Los Mercenarios 2; Elisabeth Banks és la policia experta en mediació de Al Borde del Abismo; Woddy Harrelson té ja una llarga carrera, una les darreres pel•lícules on ha intervingut és Con Derecho a Roce; Donald Shutherland és més que conegut amb una llarguísima llista de personatges, d’entre les seves últimes pel•lícules trobem Como Acabar con su Jefe;  Stanley Tucci és un dels secundaris d’or, el van trobar fa poc a Capitán Amèrica: El Primer Vengador i és difícil no recordar la seva interpretació a El Diablo Viste de Prada, per exemple, si bé també és un gran especialista en dolents. Quant a Leny Kravitz, cantat ficat a actor, aquesta és la seva tercera intervenció en una pel•lícula i té un altre per estrenar.

Gary Ross, va dirigir Pleasantiville i Seabiscuit, Más Allá de la Leyenda; però com a escriptor o guionista compta entre d’altres  amb  Big (Tom Hank), Dave Presidente por un Día; las dos ja citades. També es co-guioniste de Los Juegos del Hambre amb Suzanne Collins (autora del llibre) i Billy Ray.

Continuen en cartell:
La Fría Luz del Día
REC 3• Génesis
Intocable
Blancanieves
Todos los Días de mi Vida
Lorax
Ira de Titanes
El Exótico Hotel Marigold
Grupo 7
Viaje al Centro de la Tierra 2
Titanic 3D

Veure Horaris OCINE

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars