OCINE El Vendrell, del 27 d'abril al 2 de maig.

d’abril 24, 2012La Pesca del Salmón en el Yemen (Salmon Fishing In The Yemen)
Comèdia romàntica.
Director: Lasse Hallström
Repartiment: Ewan McGregor, Emily Blunt i Amr Waked

Un xeic que sent passió per la pau que li proporciona la pesca del salmó vol enriquir el seu poble i somnia amb portar aquest esport al mig d’un desert no massa amigable. Un expert en piscicultura és consultat per fer realitat la visió del xeic.

Fa molt poc vam poder veure Ewan McGregor a Indomable (Hayware), és un d’aquell actors tot terreny que en comèdia romàntiques ja té bones experiències i bons resultats (Big Fish per exemple) com es força conegut, pot ser millor parlar dels seus nous projectes com Lo Imposible (dirigida per l’espanyol Juan Antonio Bayona; Jack The Giant Killer (Joan i la Mongetera Màgica)  també intervindrà en una nova sèrie de televisió The Corrections que s’espera estrenar el proper any.

Emili Blunt la podem recordar de El Diablo Viste de Prada i l’any passat la vam veure junt a Matt Damon a Destino Oculto.

A Amr Waked el podeu revisitar en un altre paper de xeic a Syriana (2005) on treballava amb George Clooney; també va sortir a Contagio (2011) però sense aparèixer als crèdits.

Lasse Halström va tenir el seu primer èxit a Mi Vida Como Un Perro (1985), déu anys més tard va filmar Algo de que Hablar;  també ha estat el director de Las Normas de la Casa de la Sidra (1999) o Chocolat (2000).Los Vengadores (The Avengers)
Ciència Ficció d’Acció.
Director: Joss Whedon
Repartiment: Robert Downey Jr, Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemworth, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow entre d’altres.
La Disney ens fa arribar aquesta història plena de superherois que té bones votacions del públic on ja s’ha estrenat o s'han fet les premiers.
Tots els actors són molt coneguts pels seguidors d’aquest gènere de pel•lícules perquè interpreten personatges que ja han portar al menys un altre cop a les pantalles.
Quant al director Joss Whedon va ser el director i guionista de Buffy Cazavampiros i anteriorment havia dirigit Toy Story de la que era co-guionista.
The Avengers Premiere with Robert Downey Jr... por maximotv

Una divertida promoció amb Castle (Nathan Fillion)

>
Los Pelayos 
Comèdia dramàtica i thriller.
Director: Eduard Cortés
Repartiment: Daniel Brühl, Lluís Homar, Miguel Ángel Silvestre, Blanca Suarez, Eduard Fernández, entre d’altres.
Un grup de joves que es plantegen poder viure de desbancar casinos fent servir com a mètode la imperfecció de les ruletes. Es tracta d'un fet real i el sistema emprat era legal.

Continuen
Viaje al Centro de la Tierra 2
Lorax
Todos los Días de Mi Vida
Los Juegos del Hambre
Intocable
Grupo 7
Battleship
La Fría Luz del Día

Veure Horaris OCINE


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars