Vilafranca del Penedès: Maridatge d'Arxius, Història, Vi i Cava (Setmana Internacional dels Arxius)

de juny 06, 2016

Els propers dijous dia 9 i divendres dia 10 d'aquest mes de juny a dos quarts de vuit del vespre tindrà lloc un acte molt destacats com a part de les activitats del Dia Internacional dels Arxius (9 de juny), amb una proposta que permetrà als participants aprofundir en la cultura del vi consultant documents que es custodien a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès, a la vegada que es podrà gaudir d'un tast de vins i cava del Penedès acompanyat d'una narració històrica sobre la terra i el vi.

Tot el material que es posa a l'abast del públic té relació directe amb el món del vi i la seva evolució. Així, es podran veure des de imatges de finals del segle XIX quan el suport eren plaques vidre fins a textos manuscrits alguns dels quals són sobre pergamí i estan datats al segle XI.

L'activitat es divideix en cinc espais dedicats a: La Terra, Treball i Economia, Del Cep a la Bóta, El Vi a la Taula, i entre cadascú d'ells els tats dels diferents vins i caves.


Places limitades i entrada gratuïta.
Dirigida a majors de 18 anys.
Sessions:
Dijous dia 9 de juny a les 19.30 hores
Divendres dia  10 de juny a les 19.30 hores
Lloc: Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès (Avinguda Europa, 6)
Organitza: Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès, conjuntament amb l'Arxiu Municipal de Vilafranca del Penedès i el Servei d'Arxiu del Consell Comarcal del Baix Penedès.
Cal inscripció prèvia.
Butlleta d'inscripció

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars