Curs d'Introducció sobre la Diversitat Religiosa a Catalunya

de juny 21, 2016


La Direcció General d'Afers Religiosos  de la Generalitat de Catalunya organitza un curs especialment destinat a professionals i col·laboradors en l'àmbit de projectes socials d'intervenció i d'atenció a persones d'origen divers,  prioritàriament a educadores i educadors socials.

Els darrers decennis els canvis en el context religiós de Catalunya han sigut notables, fonamentalment degut al fenomen migratori i també als processos de globalització.  Aquesta gran diversitat implica haver de fer front al repte que significa en tots els àmbits, però molt especialment en l'àmbit educatiu, precisament perquè és un espai privilegiat per oferir formació en ciutadania i hàbits de socialització i relació, també en l'educació en el lleure es troba una bona oportunitat per treballar des de l'educació no formal.

El curs té com a objectius:

  • Tenir nocions i entendre la legislació que deriva del dret fonamental de la llibertat religiosa i les seves aplicacions pràctiques.
  • Conèixer les institucions governamentals que vetllen i garanteixen aquest dret; quines són, com funcionen i de quines eines disposen.
  • Tenir nocions sobre l'origen i les característiques doctrinals de les principals confessions religioses implantades a Catalunya.
El curs tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de juliol de 10 a 14 hores.
Les places són limitades a 25.
Les hores lectives presencials són 12
Les inscripcions cal fer-les al Col·legi d'Educadores i Educadors Social de Catalunya

Els alumnes que assisteixin un 80 % de les hores lectives poden sol·licitar un certificat d'assistència.

La persona responsable de l'activitat és Rosa Ma. López Ros de la Direcció General d'Afers Religiosos. 



You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars