Jornada Relig Sobre Voluntariat per la Llengua amb Parelles Lingüístiques Interreligioses

d’abril 14, 2016

Author: AlphaZeta

Girona, 31 de maig de 2016 de 8:45 a 14 hores
Edifici de la Generalitat de Catalunya. Plaça Pompeu Fabra, 1

L'any 2014 la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya va impulsar el Projecte de Parelles Lingüístiques Interreligioses. Es tractava d'un projecte pioner que es va dur a terme a la demarcació de Girona amb la col•laboració de tres municipis: Lloret de Mar, Olot i Salt.

El projecte partia del model existent del Programa de Voluntariat per la Llengua de la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística afegint l'aspecte transversal del fet religiós, de manera que les parelles lingüístiques fossin interreligioses.

En aquests moments aquesta bona pràctica es vol presentar per aconseguir la seva extensió a d'altres municipis i per aquesta raó s'organitza aquesta jornada que tindrà lloc el proper 31 de maig a Girona.

Aquesta jornada va especialment adreçada a empleats públics en general, i més específicament a aquells que han de planificar serveis públics o atendre persones d'orígens culturals i de religions diverses, que intervinguin en serveis lingüístics i en el programa de Voluntariat de la Llengua, personal investigador en matèria d'afers religiosos o al personal vinculat al teixit associatiu religiós.

Les inscripcions es poden realitzar a través d'aquest enllaç, es pot indicar al cercador del camp d'organisme "altres entitats".  Data límit 18 de maig de 2016

Dintre dels actes de la jornada es presentarà el 3r document del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa, amb la conferència del Dr. Francesc Torralba " Acollir el foraster. L'hospitalitat com a deure i actitud espiritual".





You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars