Masia Llagostera: Presentació del Llibre "De pedra picada. Retrat íntim del president Carles Puigdemont"

d’abril 19, 2016

Aquesta tarda ha tingut lloc la presentació, en el marc de la Masia Llagostera, del llibre  "De pedra picada. Retrat íntim del president Carles Puigdemont" de Josep M. Flores  editat per Angle Editorial.

 A l'acte han assistit com a co-presentadors Joan Descals i Quim Nin actual Secretari General de Presidència de la Generalitat de Catalunya.

El llibre, tal com ha destacat Joan Descals, està més estructurat com a un seguit d'articles, encapçalats per una cita d'alguns dels molts articles escrits per Carles Puigdemont, en els diversos mitjans de comunicació on ha treballat com a periodista o bé de les entrades del seu blog personal, que no pas per capítols.  L'obra és una aproximació a la persona de Carles Puigdemont, l'actual president de la Generalitat, a la seva manera de ser i de fer, des d'aspectes com la seva afició a la cuina, el seu fi sentit de l'humor, el seu amor per la música, la seva formació i cultura cristianes i el seu sentiment molt europeu...

Per la seva part, Quim Nin, en tancar l'acte, ha destacat alguns aspectes de la personalitat del president Carles Puigdemont,  en especial la seva humanitat i  el seu compromís amb les persones i amb el país.

L'autor del llibre, Jose M. FLores ha volgut destacar la col•laboració que va rebre de Sònia Cebrian, Salvador Clarà, Marc Colomer, Fermí Fernàndez, Salvador Garcia, Saül Gordillo, Lluís Llach, Josep Maria Jami Matamala, Queco Novell, Anna Puigdemont, Francesc Puigdemont, Teresa Sala, Marcela Topor, Joan Valls Calar i  Xevi Xirgo i per aquesta raó considera que el retrat del president Puigdemont és molt coral a la vegada que molt íntim.

L'acte a conclòs amb una copa de l'excel•len gama de caves "Reserva de la Música" de Jané Ventura

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars