Vilanova i la Geltrú: Exposició Guanyadores del Premi DONART

de febrer 29, 2016

Ana M. Almirall-Germain Guanyadora del Premi DONART 2007


Aquest proper divendres dia 4 de març a les 19 hores s'inaugurarà al Centre d'Art  Contemporani LASALA de Vilanova i la Geltrú  una exposició amb obres de les guanyadores del Premi DONART  2006-2015.

Com bé es pot deduir,  el nom d'aquest premi  és la contracció de les paraules DONA i ART i va ser creat per l'Associació de Dones "La Frontisa" a partir d'una idea de Francesca Calaf.

Aquest premi és un certamen que pretén donar a conèixer els treballs de les dones artistes que resideixin  a Catalunya, sigui quina sigui la seva especialitat artística.  Cada any es publica la convocatòria i un jurat especialitzat escull la guanyadora valorant la seva trajectòria professional.

El premi consisteix en veure la seva obra exhibida al Centre d'Art Contemporani LASALA a més d'una quantitat de diners en efectiu.

Exhibició del desè aniversari: 
Les obres que s'exposaran en aquesta mostra col•lectiva són creacions de les guanyadores de les edicions anteriors:
Francesca Calaf ( 2006)
Anna M. Almirall-Germain (2007)
Nuria Corretger (2008)
Maite Prades  (2009)
Arian Morera (2010)
Lola Roig (2011)
Lourdes Fisa (2012)
Viviana Guasch (2013)
Rosalia Pomés (2014)
Isabel Pons Tello (2015)

Per celebrar aquests primers deu anys de vida del premi DONART,  s'ha editat un catàleg,  amb les obres d'aquestes autores, el qual serà obsequiat als assistents a la inauguració.
Així mateix, diumenge dia 6 de març a les 12 hores,   hi haurà una visita guiada a càrrec de la comissària de l'exposició, Francesca Calaf. L'acte conclourà amb una interpretació musical de Xantal Montsech.

L'exposició es podrà visitar fins el proper 24 d'abril a la Sala d'Art Contemporani "LASALA" de Vilanova i la Geltrú, carrer Joaquim Mir, 12.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars