Llorenç: Gran èxit del Cor Itzi a la seva presentació.

de juny 28, 2015

Foto: Dolors Garcia

Una il•luminació indirecta, puntual i càlida. Una distribució de seients que li donaven l'aspecte de petit teatre. Un decorat senzill i efectiu. I una selecció de textos i cançons ens van portar a sentir que estàvem a un petit teatre de Nova York, del of Broadway o del mateix Broadway. I tot amb una sala plena de públic de gom a gom.
Roser Ràfols en un moment de la seva actuació.
Foto: Vicenç López

L'actuació va començar amb la intervenció de l'actriu Roser Ràfols qui va narrar un text de Sergi Belbel  "Elsa Schenider" que va ser enllaçat amb "It Don't Mean a Thing" peça composada per Duke Ellington i Irving Mills (1931).  Aquest concepte de textos i cançons va ser el fil conductor de  la nit. Així els textos "La Flor de dins" i "Cap de Cavall" de Blanca Llum Vidal;  "Annie Hall" de Woody Allen i "Crave" de Sara Kane


I les peces musicals  "Shalom to You" d' Allan E. Naplan; " When I Close My Eyes" de Jim Papoulis; "Hallelujah" de Leonard Cohen, "Let Me Fly" peça espiritual negra; "Fields of Gold" de G. M. Sumner; "Feel good" de L. Craig Tyson i Leonard Scott i "The Shoop Shoop Song" composta per Rudy Clark i versionada per grans cantants com Linda Ronstadt o Aretha Flanklin,  i que amb la veu de Cher va ser part de la banda sonora de la pel•lícula "Sirenes"  (Mermaids).
Lo dit, un espectacle, àgil i d'una alegria contagiosa que va connectar plenament amb el públic en una nit de gran èxit per la presentació del nou Cor femení Itzi (que vol dir dones joves).

La direcció del cor la va dur a terme Roser Esteban, i l'acompanyament musical va ser a càrrec de Jaume Sonet (piano) i Francesc Minguella (violoncel).

Esperem que siguin moltes les oportunitats de tornar a gaudir de propostes realitzades pel Cor Itzi .

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars