SJD: Campus Estiu de l'AMPA "Escola els Quatre Vents"

de juny 28, 2015



Enguany l'AMPA de l'Escola els Quatre Vents organitzarà el Campus d'estiu que ampliarà l'oferta de setmanes. A més a més, per als infants que cursen primària i secundària, les activitats seran principalment multi-esportives, adaptades als diferents grups d'edats.

 

● Dates: del 25 de juny fins al 14 d'agost de 2015, inclosos.

Durant la primera quinzena d’agost no hi haurà servei d’acollida ni menjador.
● L'horari serà:

Acollida

Matí

Menjador

de 8 a 9

de 9 a 13

de 13 a 15

 

●La recollida dels infants s'haurà de fer fins a les 13.15 h.

 

● Qui utilitzi el servei d'acollida de manera esporàdica, haurà d'abonar directament a la Magda 3 € per infant i dia per a socis/sòcies de l'AMPA i/o empadronats, i 4 € per a la resta d'infants.

 

● El preu del servei de menjador és de 6 per dia. Els tiquets es podran comprar al Casal, cada dia que aquest estigui obert, de 9 a 10 h, al personal del Campus d’estiu i s'hauran d'entregar a la Magda abans de les 9.30 h del dia que es quedin a dinar.

 

● Els horaris i setmanes que s'ofereixen es duran a terme amb un mínim d'inscrits. Tanmateix, les places són limitades

 

●Les inscripcions es poden fer a la Biblioteca Municipal (c. de la Germanor, 8), de dilluns a divendres de 16 a 17.30 h.

 

● Per formalitzar les inscripcions caldrà:

 

  1. Omplir el full d'inscripció i autorització (que se us facilitarà a la Biblioteca Municipal o podeu descarregar-vos del web de l'ajuntament www.santjaumedelsdomenys.cat).

     
  2. Aportar fotocòpia de la targeta sanitària de l'infant.

     
  3. Aportar fotocòpia del D.N.I. de l'infant, o del llibre de família.

     
  4. Aportar el comprovant de pagament de l'import de l'opció triada, al compte de l'AMPA de la Caixa Agrària de Sant Jaume dels Domenys, o de “La Caixa”. Abans de fer l'ingrés haureu de recollir la carta de pagament amb l’import a pagar que se us facilitarà a la biblioteca.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars