OCINE El Vendrell divendres 24 de febrer a dijous 1 de març

de febrer 22, 2012


Ghost Rider 2: Espíritu de Venganza (també en 3D)
Títol original: Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Director: Mark Neveldine – Brian Taylor
Repartiment: Nicolas Cage, Ciaran Hinds, Idris Elba, Christopher Lambert, entre d’altres.
Acció/ Fantasia/ Thriller
El motorista fantasma viatja a Europa del Este perquè l’han trucat per a detenir el mal, que intenta prendre forma humana.

Nicolas Cage, es membre de la família Coppola – de fet a Aquel Excitante Curso apareix acreditat amb el nom  cognom reals Nicolas Coppola – comença a destacar a partir de Cotton Club, sorgint amb força tres anys més tard amb Peggy Sue se casó, junt a Katleen Turner, Arizona Baby amb Holly Hunter i amb Hechizo de Luna en companyia de Cher. Des d’aleshores la llista de pel•lícules en las que ha intervingut es molt llarga i variada. Fa molt poques setmanes es va estrenar Bajo Amenaza que protagonitza, amb Nicole Kidman.
Ciaran Hinds és un actor nascut a Irlanda del Norte, que ha actuat per exemple fent de César en la sèrie de televisió Roma, i en el darrer any ha participat en La Deuda, al costat de Helen Mirren, a El Topo i a La Mujer de Negro (Daily), tot just acabada d’estrenar. També va intervenir a la Part 2 del darrer Harry Potter però amb el maquillatge resultava irreconeixible: feia el paper d’Aberforth Dumbledore. Idris Elba va treballar a Thor i a Christopher Lamber se’l  recorda en especial per Greystoke i per Los Inmortales.

Mark Neveldine és escriptor, productor, dissenyador  de las seqüències extremes de Biker Boyz, director de fotografia i  director, a més d’haver fet també d’actor y d’especialista. Ha co-dirigit las dues parts de Crank i també Gamer,  junt a Brian Taylor, qui te un currículum similar.


La Invención de Hugo  (també en 3D)
Títol original: Hugo
Director: Martin Scorsese
Repartiment: Asa Butterfield, Ben Kingsley, Chloë Grace Moretz, Christopher Lee, Richard Griffiths, Jude Law, entre d’altres.
Fantasia / Drama
Paris 1930, Hugo es un orfe que viu a l’estació de tren. Li resta del seu pare un autòmata que no funciona. Troba a un vell que treballa a l’estació, que havia tingut relació amb el seu pare i amb l’autòmata.

Ben Kingsley és un actor que ha aconseguit grans interpretacions; ha sigut a la gran pantalla Gandhi; ha participat a pel•lícules com Casa de Arena y Niebla, La Muerte y la Doncella, Shutter Island o La Lista de Schindler. Asa Butterfield  va ser Bruno a el Niño con el Pijama a Rayas. Chloë Grace Moretz ha treballat al cine y la televisió, el passat any va protagonitzar Hick al costat d’Alex Balwin, una pel•lícula sense massa bona acollida. El grup d’actors que intervenen en Hugo inclou a Jude Law fent de pare d’ Hugo (el actual Dr. Watson);   a Christopher Lee (qui als anys 60 es va fer molt popular interpretant a Dràcula i  al Dr. Fu-Manchu, també va ser Saruman a la saga El Señor de los Anillos, paper que retorna a fer a les dues parts previstes de  The Hobbit que estan en producció). Richard Griffiths era el antipàtic tiet Vernon de Harry Potter, també va ser el rei George al darrer lliurament de Piratas del Caribe, i el magistrat Philipse a Sleepy Hollow (en les dues últimes va coincidir amb Johnny Deep)

Martin Scorsese ha sigut guardonat fa pocs dies per l’Acadèmia Britànica del Cinema amb el premi Fellowship BAFTA per la seva aportació al món del cinema.  Scorsese ha rebut al llarg de la seva vida 104 premis però només un  Oscar, per Infiltrados, tot i que ha estat nominat altres set vegades  Creu molt en la tecnologia 3 D, i a títol de curiositat el seu nom complet és Martin Marcantonio Luciano Scorsese.

Jack y su gemela
La Mujer de Negro
El Invitado
War Horse
Viaje al Centro de la Tierra (también en 3D)
Muppets
Infierno Blanco
El Gato con Botas
Los Descendientes
Promoción Fantasma
Star Wars (3D)


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars