OCINE El Vendrell: Programació del divendres 2 al dijous 8 de març

de febrer 29, 2012



Indomable (Haywire)
Director: Steven Soderbergh
Repartiment: Gina Carano, Michael Fassbender, Ewan McGregor, Bill Paxton, Channing Tatum, Antonio Banderas i Michael Douglas.
Acció / Trhiller
Una agent que treballa free lance per fer activitats que els governs l’hi encarreguen, a qui després de rescatar un hostatge a Barcelona es declara una caça contra la seva persona.

Gina Carano, va treballar anteriorment a Promesa Sangrienta  (Blood and Bone). Michael Fassbender té en aquest moment en cartell Shame, i ha intervingut a X-Men Primera Generación, Malditos Bastardos i Eden Lake, la seva primera participació al cinema va ser en 300, però ja tenia una llarga experiència en televisió.  Ewan McGregor, és un actor tot terreny que tant ha sabut composar el paper d’un eclesiàstic a Angeles y Demonios, que fer de Obi-Wan Kenobi als episodis 1, 2 i 3 de la Guerra de las Galaxias, que cantar i ballar a Moulin Rouge o fer comèdia a Big Fish; i al que veurem d’aquí poc en La Pesca del Salmón en Yemen. Bill Paxton és un actor que ha participat en un bon nombre de pel•lícules com Twister, Apolo 13, Límite Vertical (era el dolent), Mentiras Arriesgadas  (era el fals espia), Tombstone: la leyenda de Wyatt Earp i també va actuar a Titànic.  Antonio Banderas, és prou conegut, en tot cas dir que té previstes tres noves pel•lícules, i córrer el rumor que podria ser Fidel Castro en un projecte que té com a títol Castro’s Daughter.  Michael Douglas és també un d’aquell actors que no li cal presentació, millor doncs parlar del que prepara, que també dirigeix Steven Soderbergh  titulat Behind the Candelabra junt a Matt Damon, es tracta de la biografia del pianista i cantant Liberace qui va dur una vida extravagant i qui va tenir molt d’èxit el qual va morir a conseqüència d’una pneumònia agreujada pel VIH l’any 1987; la pel•lícula es centrarà en les seves relaciones personals amb Scott Thorson (Matt Damon) i està basada en el llibre escrit pel propi Thorson.
Steven Soderbergh ha sigut el director de les tres parts de la sèrie Ocean (George Clooney – Brad Pitt) i més recentment Contagio.




Una Aventura Extraordinària
Director: Ken Kwapis
Repartiment: Drew Barrymore, John Krasinki i John Pingayak entre d’altres
Aventura basada en fets reals.
La lluita per salvar la vida de tres balenes grises atrapades al gel al cercle polar.

Ken Kwapis és un director que ha compaginat la seva tasca a la Televisió, per exemple a The Office o Malcom (entre d’altres moltes) i el cinema amb el Misterio de la Pirámide de Oro, Él dijo, Ella dijo, Mi Colega Dunston, Uno para Todas o Que les Pasa a los Hombres,
John Krasinki va treballar a Algo Prestado, i a Nobody walks que el passat mes de gener es va presentar al Sundance Festival.  Drew Barrymore no havia estrenat res al cinema des de Salvando las Distancias, malgrat tot és actriu des de la seva infantesa a ET, i prové d’una família d’actors on destacaven els seus tiets-avis Lionel i Ethel Barrymore, els seus avis John Barrymore i Dolores Costello qui a la vegada era filla del gran actor de cinema mut Maurice Costello.  John Pigayak debuta en aquesta pel•lícula. També té un paper secundari Ted Danson (Made in America, Tres Hombres y un Bebé, entre d’altres).




Luces Rojas (Red Lights)
Director: Rodrigo Cortés
Repartiment:  Elizabeth Olsen, Robert de Niro, Sigourney Weaver,  Cillian Murphy, Toby Jones, Joely Richardson, entre d’altres.
Thriller
La psicòloga Margaret Matheson (Sigourney Weaver) amb el suport d’un ajudant estudia les activitats paranormals i han d’investigar a una personalitat mundialment reconeguda com a psíquic (Robert de Niro).

Elizabeth Olsen es germana de les bessones Olsen (té una gran versemblança amb elles amb les que va participar a algunes de les seves pel•lícules)  té pendent d’estrena la versió americana de la Casa Muda (Silent House) i forma part del projecte de Kill Your Darlings que es troba a punt de començar la seva filmació.- Robert de Niro bé, que dir d’ell!; té cinc noves pel•lícules en marxa, i té pendent d'estrena Being Flynn.-  Sigourney Weaver també és una actriu en plena activitat, té per estrenar Vamps una comèdia romàntica i de terror sobre dues vampires; i Rampart amb Woody Harrelson pel•lícula que va participar a la secció oficial del darrer Festival de Sant Sebastià; també té en marxa la filmació de  La Fría Luz del Día, Happy Hollidays, Katherine Sloane i Avatar 2, i pot ser, si es dur a terme el projecte de Ghostbusters III, la tornarem a veure dins aquesta saga. És de les poques actrius que han protagonitzat la seva pròpia saga a Alien , i ha fet grans interpretacions a pel•lícules com El Año que Vivimos Peligrosament (Mel Gibson), La Calle de la Media Luna (Michael Caine), Gorilas en la Niebla (Bryan Brown), Armas de Mujer (Harrison Ford i Melani Griffith), La Muerte y la Doncella (Ben Kingsley),  Copycat (Dermot Mulroney i Holly Hunter), Mi Mapa del Mundo (Julianne Moore i Dar Perlmutter) ... bé, la llista és molt, molt llarga.
Cillian Murphy ha actuat a Batman Begins i a El Caballero oscuro, també a La Joven de la Perla  i més recentment a Origen (Leonardo di Caprio), o a In Time (Justin Timberlake).
Rodrigo Cortés es també el guionista de la pel•lícula i va dirigir Buried (Enterrado) amb Ryan Reynolds.




Chronicle (Chronicle)
Director Josh Trank
Repartiment: Dane DeHaan, Alex Russell i Michael B. Jordan entre d’altres
Tres joves fan un descobriment i aconsegueixen tenir uns poder extraordinaris, dels que faran ús de manera un xic descontrolada.

Dena Dehaan, ha treballat des dels 3 anys a diferents sèries de televisió, al cinema va participar a Amigo i està també dins l’elenc del projecte Kill Your Darlings. Alex Russell va debutar al cinema l’any 2010 en pel•lícules que no s’han estrenat al cinemes del nostre país. Michael B. Jordan ha treballat també en forces sèries de televisió i a Blackout en cinema.
Josh Trank ha desenvolupat diverses activitats al cinema com per exempe editor o director de segona unitat, però aquesta és la seva primera direcció de llarg metratge..

Continuen:
La Mujer de Negro
Los descendientes
Viaje al Centro de la Tierra 2
War Horse
Infierno Blanco
Ghost Rider (també en 3 D)
El Invitado
La Invención de Hugo (també en 3D)
Muppets (matinal domingo)

Dissabte 3 de març Cicle CINC: El Floquet de Neu en català.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars