CONCERT: ACTE INICIAL CINQUENTENARI MORT PAU CASALS I CREACIÓ DE L'ASSOCIACIO MUSICAL PAU CASALS DEL VENDRELL / CONCIERTO: ACTO INICIAL DEL CINCUENTENARIO DE LA MUERTE DE PABLO CASALS Y DE LA CREACIÓN DE LA "ASSOCIACIÓ MUSICAL PAU CASALS DEL VENDRELL" /CONCERT: INAUGURAL ACT OF THE FIFTIETH ANNIVERSARY OF THE DEATH OF PABLO CASALS AND OF THE CREATION OF THE ASSOCIACIÓ MUSICAL PAU CASALS DEL VENDRELL.

de desembre 22, 2022

 

El proper dia 29 a les 20.00 hores, a l'Església de Sant Salvador (plaça Vella, el Vendrell) tindrà lloc el concert inaugural de les activitats de celebració del  cinquantenari de la creació de l'Associació Musical Pau Casals del Vendrell i de la mort del Mestre.

 

Les entrades es poden comprar demà divendres, 23 de desembre, a l’església, entre les 11 hores i les 13 hores

El preu general és de 15 €

Per a les persones associades a l’entitat el preu és de 10 €

 

Aforament limitat.

 

L’Associació Musical Pau Casals del Vendrell agrupa persones i entitats i té com a finalitat honorar la figura de Casals, difonent la seva obra i els valors que ell defensava, així com promoure l’activitat musical a la vila del Vendrell.


Castellano

El próximo dia 29 a las 20.00 horas, en la Iglesia de San Salvador (Plaça Vella, El Vendrell) se celebrará el concierto inaugural de las activitades dedicadas a conmemorar el cincuentenario de la creación de la Associació Musical Pau Casals del Vendrell y del fallecimiento del Maestro.

Las entradas pueden comprarse mañana viernes 23 de diciembre en la iglesia, entre las 11 h y las 13 h,


El precio general es de 15 €

Para las personas asociadas a la entidad el precio es de 10 €

Aforo limitado.


La Associació Musical Pau Casals del Vendrell agrupa personas y entidades. Tiene como finalidad honrar la figura de Casals, difundir su obra y los valores que él defendia; así como promover la actividad musical en la Vila del Vendrell.


English

Next December 29, at Sant Salvador Church (Plaça Vella, El Vendrell) will be the inaugural concert of the 50 years of the creation of the Associació Musical Pau Casals del Vendrell, moreover the 50 years of the death of Master Casals. 

The entries can be bought tomorrow December 23, from 11 h to 13 h  at Sant Salvador Chuch. (next to Town City Council) 

The general price is 15 €

The people member of the association must pay only 10 €

Limited capacity

The Associació Musical Pau Casals del Vendrell is formed by people and entities. It has the finality to honour Pau Casals, spreading his music, and his human values; moreover to promote musical activities in El Vendrell.  






  



 

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars