Exposició "Habitar Dins el Cor" i Premi Donart 2017 a Roser Oter

de març 10, 2017

Esguard de Dona. Exposició d'Art Donart 2017 - Habitar dins el Cor de Roser Oter


L'Associació de Dones La Frontissa, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú,  ha atorgat el Premi Donart 2017 a la ceramista Roser Oter.  Amb aquest motiu es podrà visitar al Centre d'Art Contemporani "LASALA"  l'exposició Donart 2017, amb obres d'aquesta autora agrupades sota el nom "Habitar dins el cor".  

Avui divendre 10 de març a les 19 hores tindrà lloc la inauguració oficial però l'exposició romandrà oberta fins el 9 d'abril.

Entre les activitats previstes es troben una visita guiada diumenge 12 de març a les 12 hores i també una Taula Rodona  divendres  24 de març a les 19 hores, sobre "Les Dones i l'Art" en la qual intervendran Roser Soler i Vendrell, presidenta de "La Frontissa"; Mireia Rosich Salvó, directora del Museu Víctor Balaguer; Ester Alsina Galofré, doctora en Història d'Art i Francesca Calaf, poeta i pintora,  a més de comissària de l'exposició Donart que 

Les exposicions Donart compleixen onze anys d'existència i són una mostra de la vitalitat de l'Associació de Dones "La Frontissa", qui és la seva organitzadora.

Lloc:
Centre d'Art Contemporani "LASALA" 
c. Joaquim Mir, 12
08800 Vilanova i la Geltrú.
Tel. 938 169 001





You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars