Punt de Llibre Mes Casals 2023 / Punto de Libro Mes Casals 2023 / Bookmark - Casals Month 2023

de novembre 15, 2023

Sant Jaume dels Domenys, 15 de novembre de 2023

María Dolores García Martínez (esguarddedona)






Versión en Castellano 
English Version 

Com cada any la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell ha editat aquest passat mes d’octubre un  punt de llibre dedicat a Pau Casals.

Enguany la frase del Mestre escollida, molt adient al fet que enguany s’ha celebrat el cinquantenari de la seva mort, ha estat:

“No miro a la mort amb temor. És quelcom natural, tant natural com néixer”

En el revers es troben les referències a dos llibres:

Correspondència entre Pau Casals i Josep Tarradellas, Antoni Rovira i Virgili, Ventura Gassol i Adrià Gual: cinc veus destacades de la cultura catalana” edició a cura de Anna Dalmau i Anna Mora. Editat per la Generalitat de Catalunya l’any 2021 i “Pau Casals: un violonchelista revolucionario" de Trino Zurita. Editat en Málaga per Exlibric també el 2021.


Castellano

Como cada año la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell ha editado este pasado mes de octubre un nuevo punto de libro dedicado a Pablo Casals.

Este año la frase del Maestro que se ha escogido – muy adecuada para la celebración del cincuentenario de su fallecimiento – ha sido:

“No miro la muerte con temor. Es algo natural, tan natural como nacer”

En el reverso aparecen las referencias a dos libros:

Correspondència entre Pau Casals i Josep Tarradellas, Antoni Rovira i Virgili, Ventura Gassol i Adrià Gual: cinc veus destacades de la cultura catalana”  edición de Anna Dalmau y Anna Mora. Editado por la Generalitat de Catalunya en el año 2021  y  “Pau Casals: un violonchelista revolucionario" de Trino Zurita. Editado en Málaga por Exlibric también el 2021.



English

As usual, this past October the Terra Baixa library in Vendrell published a new bookmark dedicated to Pablo Casals.

The phrase of Casals selected on this occasion was:

I do not look at death with fear. It is something natural. It is as natural as being born".

On the back are the references to two books.

"Correspondència entre Pau Casals i Josep Tarradellas, Antoni Rovira i Virgili, Ventura Gassol i Adrià Gual: cinc veus destacades de la cultura catalana" (Correspondence between Pau Casals and Josep Tarradellas, Antoni Rovira i Virgili, Ventura Gassol and Adrià Gual: five outstanding voices of Catalan culture) edited by Anna Dalmau and Anna Mora. Published by the Generalitat de Catalunya in 2021 and "Pau Casals: un violonchelista revolucionario" (Pau Casals a revolutionary cellist) by Trino Zurita. Published in Malaga by Exlibric also in 2021.




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars