Des de Barcelona amb passió: Enric Granados a Nova York

de desembre 05, 2015



El proper dia 10 de desembre a la Hispanic Society de Nova York tindrá lloc un acte dedicat a l'obra d'Enric Granados (1867 - 1916).

Granados va viure els darrers mesos de la seva vida a Nova York  on va obtenir alguns dels més importants èxits artístics de la seva vida i donat que l'any proper se celebrarà el centenari de la seva mort i que al 2017 se celebrarà el 150 aniversari del seu naixement The Hispanic Society ha volgut organitzar aquest acte on es convida a redescobrir les importants contribucions que va fer al món musical, així com el llaços que li van unir tant a la seva Catalunya natal com a la ciutat de Nova York.

L'acte compta amb la participació de Anna Tonna, Mezzo-soprano; Anna Belén Gómez, Soprano; Borja Mariño, Pianista; Anna de la Paz, ballarina; Gustavo Ahualli, baríton; Diane Lesser, Corn anglès.

Quant a l'organització, a més de The Hispanic Society, col•laboren tant el Departament de Cultura de la ciutat de Nova York con el seu Ajuntament, i el Consulat espanyol a Nova York.

Dijous 10 de desembre a les 19 hores
Broadway between 155 and 156 Streets
Hispanic Society Museum & Library


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars