OCINE El Vendrell: del 10 al 16 d'agost

d’agost 07, 2012Brave (Indomable) (2D -3D)
Directores: Mark Andrews, Brenda Chapman I Steve Purcell (Subdirector)
Veus originals de doblatge: Kelly McDonald, Billy Connolly, Emma Thompson, Julie Walters, Robbie Coltrane, entre d’altres.

La princesa Merida decideix agafar les regnes de la seva vida i combatre per la seva ma i contra una maledicció “bestial”.  Els fets succeeixen a Escòcia.


En versió original una bona colla de veus conegudes i britàniques com Kelly McDonald,  Emma Thompson, Julie Walters o Robbie Coltrane, els seguidors de Harry Potter els coneixen segur, perquè eren  - pel mateix ordre en que es citen -  La Dama Gris, la professora Trelawney; la Sra. Weasley (la mare de Ron, Ginny, els bessons George i Fred, Billy, Pearcy... ) i el guardià de Hogwarts el gegantí Hagrid.  Tots ells, per altre part, actors de llarg recorregut, per exemple Robbie Coltrane va fer el paper de Zukovsky a Golden Eye o El Mundo Nunca Es Suficiente de la sèrie de James Bond, entre d’altres.

Billy Connolly també és britàcnic, pot ser el recordeu de El Último Samurai, i tindreu ocasió de veure’l a El Hobbit en el paper de Dain Ironfoot.

A Espanya es va fer un concurs perquè amants del cinema poguessin participar com a doblador d’algunes frases a la pel•lícula.

Brave és el primer llarg metratge de Mark Andrews, qui té per altre part força experiència com guionista (entre d’altres John Carter i aquesta mateixa Brave de la que és co-guionista).
Brenda Chapman va ser co-directora de El Principe de Egipto i ha format part dels equips de guió, supervisió de guió o desenvolupador de la trama de pel•lícules tant conegudes com La Bella i La Bestia, El Rey León, Fantasia 2000, Chiken Run: Evasión en la Granja i també Brave.
Steve Purcell té molta experiència en el món dels videojocs també en l’equip de d’escriptors o guionistes.  Tots tenen també força experiència en el Departament d’Animació.

Per cert que Brave vol dir realment valent, la traducció per indomable crea confusió amb la fa pocs mesos estrenada Haywire.

Ted
Director: Seth MacFarlane
Repartiment: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Giovanni Ribisi, entre d’altres.

Un desig infantil dona vida a l’ós de peluix de John Bennett, tota la vida la ha compartit amb ell, però ja adult les coses es compliquen en especial perquè la núvia de John des de fa quatre anys vol més de la seva relació.

Pot ser sorprèn que el director aparegui també com actor, però  Seth MacFarlane és el director, I també la veu de l’ós Ted, en realitat en té molta pràtica, és el doblador per exemple de personatges de Padre de Familia,  o de la sèrie  Robot Chicken (per cert que sembla que en la propera temporada de Robot Chicken una de les veus que es podrà sentir serà la de Daniel Radcliffe).

Mark Wahlberg el vam veure fa uns pocs mesos a Contraband, i ara arriba en un registre de comèdia (molt actiu darrerament té  cinc pel•lícules en diversos processos de producció).  Mila Kunis, interpretava a Lily al Cisne Negro o a Jamie Rellis en Con Derecho a Roce. Giovanni Ribisi és un actor secundari de luxe, el podeu recordar també de Contraband on va fer un paper molt destacat.

Continuen: 
Prometheus (2D -3D)
Amaizing Spiderman
Madagascar 3: De Marcha Por Europa (2D – 3D)
Tengo Ganas de Ti
Ice Age 4
The Dictador
El Caballero Oscuro

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars