SJD. Gran èxit del Grup de Teatre "La Societat"

de novembre 29, 2016

Foto: Dolors Garcia

Aquest diumenge la Societat Cultural i Recreativa de Sant Jaume dels Domenys va oferir una divertida obra de teatre creada per Assumpta Gonzàlez i Cubertorer.

Malgrat el mal temps que va fer tot el dia, el teatre va tenir una més que notable entrada per gaudir de les interpretacions de Antoni Palau (Pere), Antoni Batlle (Pepet), Roseta (Carolina Macià), Berta Anton (Lluïsa), Laia Batlle (Mercè), Silvia Jornet (Antònia) i Joan Basseda (Juli).

L'obra gira entorn els embolics i les confusions derivats del diàleg, i té com a personatge central el Sr. Pere (Antoni Palau), des del moment de la seva arribada com a  nou hoste a una casa particular que lloga habitacions.

El diàleg entre el Sr. Pepet (Antoni Batlle)  i el Sr. Pere  (Antoni Palau) al primer acte va fer riure de valent al públic  doncs tos dos van fer una veritable creació dels seus personatges.  D'altre costat la Roseta creada per la Carolina Macià aixecava els riures cada cop que entrava en escena. Ja cap al final de l'obra amb l'entrada i sortida de les truites de la cuina (una escena que recordava a l'escena de les sardines de Pel davant i Pel darrera) els riures eren continus.  Amb gestos que recordaven en certs moments a la Lina Morgan, per la manera en que creuava els braços, bellugava el cos i el cap, la Carolina Macià va connectar el personatge amb el públic des de la seva primera aparició sobre l'escenari en un diàleg amb Berta Anton.

La resta d'actors van fer uns papers molt correctes, molts divertits. Tots van tenir moment de gran lluïment. La Laia Batlle, quan la Mercè demana al Sr. Pere que faci d'oncle del seu estimat; La Berta Anton durant la petició de mà del Sr. Pere a la seva estimada Lluïsa; el Joan Basseda amb les abraçades que el seu personatge, en Juli, li prodigava al Sr. Pere.  L'actriu que tenia un paper més petit i que donava poc marge per un major lluïment va ser la Sílvia Jornet, però va saber aprofitar les seves oportunitat.

Quant a l'equip tècnic: la llum, el efectes i el so van  ser a càrrec de Josep Castells i Laia Batlle; els decorats i vestuari són del Grup de Teatre "La Societat"; la perruqueria (i cal dir que l'obra tenia força feina en aquest sentit) va estar al càrrec de Teresa i Dolors Ràfols; van ser els traspunts la Josefina Palau i la Marcelina Grau.  La direcció de l'obra va ser compartida per Laia Batlle, Marcelina Grau i Joan Basseda.


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars