In Memoria de Xavier Vona Casanella

d’agost 31, 2016Amb gran dolor us hem de comunicar que ahir dimarts, 30 d’agost, per la nit, en Xavier Vona Casanella ens va deixar de manera sobtada a l’edat de 53 anys.
En Xavier Vona ostentava la Primera Tinença d’Alcaldia a l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i havia estat escollit com a regidor a les llistes de CiU des de la legislatura de 1991, de forma ininterrompuda.
Actualment assumia les regidories d’Hisenda, Agricultura, Obres, Indústria i Medi Ambient entre d’altres, a més de la Tresoreria del consistori i ser el portaveu del grup polític CDC. En Xavier era un home conegut al poble i apreciat per tots els veïns, sempre implicat en la vida associativa, va ser membre des dels inicis del Centre Excursionista, del que va formar part de la junta, així com de les juntes d’altres entitats com l’AMPA de l’escola, la revista Vila Domenio o la Joventut Esportiva.
L’Ajuntament ha decretat en Ple extraordinari celebrat aquest migdia, dos dies de dol oficial i ha suspès totes les activitats previstes per aquestes jornades en què les banderes onejaran a mitja asta com a mostra de consternació per la prematura defunció d’una persona propera i treballadora que mai no va girar l’esquena a les responsabilitats. Així mateix, en el Ple s’ha agraït la feina feta durant tots els seus anys de dedicació, tant en el govern municipal com en l’oposició i s’expressa les condolences a la seva vídua, dues filles i familiars, als qui s’acompanya en el patiment per la pèrdua irreparable i se’ls fa arribar l’afecte dels companys, amics i veïns.
Demà dijous a les dotze del migdia es celebrarà el funeral a l’església parroquial de Sant Jaume.
D.E.P.


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars