15è Aniversari de la Catifa de Corpus de l’Associació de Dones “La Llinyola”

de juny 04, 2018


Catifa de Corpus 2018
Disseny Maria Dolors Mestre

Va ser l’any 2003 que “La Llinyola” va posar en marxa aquest projecte. De sempre la idea ha estat aconseguir flors que aportaven els veïns i veïnes i també aquelles flors que es trobaven als camps i als marges dels camins.

No es cercava fer una catifa ostentosa, ben al contrari, es buscava la participació de quantes més persones millor i per tant que aquella festa se la fessin seva aquells que en volien participar. 

Amb aquest esperit s’ha arribat al 15è Aniversari, amb rostres joves al capdavant de l’entitat, junt amb aquelles persones que n’han format part des de la seva fundació.

La primera catifa la va dissenyar l’Olga Ferré, va ser l’única que es va realitzar a partir d’un disseny previ. Les altres han tingut un disseny  improvisat, sorgit de la imaginació de la Maria Dolors Mestre, creat sempre a partir del material disponible.  Així al llarg del matí tal com van arribant les flors que aporten els veïns i veïnes, s'anava conformant el disseny i la composició de colors.

Enguany hi havia un repte afegit: el mal temps que s’esperava i que va fer que la catifa hagués de ser traslladada, un cop ja s’havia començat, al porxo de l’església, on,  aixoplugada del vent i la pluja,  va poder ser realitzada.


Record d'algunes de les catifes realitzades en aquests 15 anys
Corpus 2003
Primera Catifa.
Foto: Dolors Garcia
Disseny: Olga Ferré
Catifa 2004
Foto: Dolors Garcia

 
Catifa 2009
Disseny: Maria Dolors Mestre
Foto: Dolors Garcia

Catifa 2013
10è Aniversari
Disseny: Maria Dolors Mestre
Foto: Josep Batet

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars