L'FBI considera el maltractament dels animals com un crim contra la societat.

de gener 23, 2016


Aquesta nova categorització del maltractament animal es important perquè el  reconeix com a un crim d'alt nivell, ja que com a societat civilitzada el rebuig a tota forma de crueltat  ha de ser indestructible.

Amb aquesta novetat legal, la crueltat contra els animals esdevé un crim federal al Estats Units i per tant se'l considera un delicte del "Grup A", per això en cas de maltractament a un animal la policia haurà de denunciar el cas a l'FBI com si es tractés d'un assalt o un assassinat a un ésser humà.

Aquest esquema d'actuació no es balder, ja que tenen present el fet que els assassins en sèrie comencen al seva carrera d'assassins torturant  i matant animals. En són prova les vides de psicòpates com Berkowitz ( El fill de Sam), DeSalvo (Estrangulador de Boston) Dahmer, etc.  Per aquesta raó la detenció d'actituds de maltractament en animals és a la vegada una mesura de prevenció de futures agressions contra éssers humans.

Des d'aquest mes de gener, i com a part d'aquesta nova categorització del delicte de maltractament en animals,  l'FBI ha començat oficialment el seguiment en una base de dades, per poder rastrejar el patró i la freqüència de maltractament animal.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars