NadalArt 2015 - 10è Aniversari de l'Espai d'Art "Les Quintanes"

de novembre 30, 2015

“Gràcies a tots els que al llarg d’aquests deu anys heu participat, d’una manera o d’una altra,  a les exposicions de l’Espai d’Art “Les Quintanes” per totes les grates vivències que m’heu ofert”
M. Teresa Baltasar


Deu anys de l'Espai d'Art "Les Quintanes" / NadalArt 2015

L'Espai d'Art “Les Quintanes” és més que una galeria d’art. És un punt de trobada on viure noves experiències basades en l’art o en l’estima de l’art. Per això  cada exposició que ha albergat aquests deu anys s’ha pogut viure com si fos la primera,  amb passió, il•lusió i intensitat.   Sens dubte la humanitat que traspua la M. Teresa Baltasar, propietària i ànima de l'Espai d'Art "Les Quintanes",  té molt a veure amb què cada exposició hagi esdevingut una oportunitat per enriquidores vivències.

Altra qualitat de la M. Teresa Baltasar és incorporar als seus projectes a d'altres persones vitals i enamorades de l'art, i això ha fet possible col•laboracions tant potents com la d'en Pau Catà creador del Centre de Recerca i Creació Casamarlès (CeRRCa), qui ha facilitat que hagin exposat artistes procedents d’Estats Units, Austràlia, Corea del Sud, Canada, Eslovàquia, Argentina, Uruguai, Turquia, Egipte...

Aquest caràcter obert i integrador de la M. Teresa Baltasar és el que ha fet també possible que professionals com
Caves Jané Ventura o Selma Alta Gastronomia hi participin a les exposicions, però, en aquest cas, per a oferir plaer als paladars dels assistents amb els seus caves o les seves creacions culinàries.

Pel que fa a aquest NadalArt 2015, i per raons exclusivament d’espai, només deu autors (dels més de cinquanta que han passat per la galeria)  exposen noves obres, totes elles de petit format i creades especialment per aquesta exposició.   Els autors seleccionats són: Colomer Pagès, Dolors Serveto, Carme Bassa, Koldo Sebastian, Marta Ballvé, Ricard Velamazan, August Rosell i Felix Plantalech, tots ells pintors;  l’escultura té com a representant a Alonso Márquez  i la fotografia a  Enric Curtó.  D'altre costat el record i el reconeixement a tots el creadors que al llarg d’aquest deu anys han exposat hi és present, ja que els seus noms formen part de la decoració de la sala que l’Hermini Mampel ha concebut per a aquesta exposició.

Quant al cartell i invitació que la dissenyadora Alba Vicente Baltasar  ha ideat per aquest 10è aniversari tenen com a motiu central el confetti,  amb el qual ha emmarcar la “X” que significa els deu anys i ho ha fet jugant amb dues tonalitats de  bordeus (color corporatiu de l'Espai d'Art “Les Quintanes”) i lleugers tocs de daurat. Daurat que també trobarem com a fulles de finals de tardor a les vinyes, tant estimades vinyes, dels quadres que la M. Teresa Baltasar ha pintat per a l’ocasió.

NadalArt 2015 s’inaugurarà el proper diumenge 6 de desembre a les 12 del migdia. Romandrà oberta de 12 a 14 hores els diumenges 13 i 20 de desembre, però també es pot trucar al telèfon 670 21 26 25 per demanar visitar la galeria a hores convingudes.


Dolores Garcia Martínez
www.esguarddedona.cat






Relació de creadors que al llarg d’aquest 10 anys han exposat a l’Espai d’Art “Les Quintanes”

Colomer Pagès (Pintura)
Marta Ballvé (Pintura, Escultura)
Alonso Márquez (Escultura)
Josep Bonet (Pintura)
Imma Ros (Pintura)
Ruiz Oliva (Aquarel•la)
Òscar Amorós (Fotografia)
Ricard Velamazan (Pintura)
Albert Guasch (Pintura)
Mikel Borràs (Pintura)
Andreu Fresquet (Pintura)
Judit Andreu (Pintura)
August Rosell (Pintura)
Monique va Rossum (Fotografia)
Iago Almuni (Escultura)
Maria Valls (Pintura)
Joana Travé (Mixta relleu)
Gema Noguera (Pintura)
Anna Almirall (Pintura)
Teresa Pera (Pintura)
Juan Carlos Callejas (Pintura)
Natalia Lainez (Pintura)
M. Dolors Serveto (Joieria, Pintura)
Àngel Eroles (Escultura)
Enric Curtó (Fotografia 
Pep Quer (Pintura)
Sbarbaro (Pintura)
Núria Batlle (Fotografia)
Rafel Garrit (Pintura)
Carme Bassa (Pintura)
Pilar Baumann (Pintura)
Aureli Andres (Pintura)
Rafel Romeu (Pintura)
Núria Soley (Joieria)
Felix Plantalech (Pintura)
Koldo Sebastian (Pintura)
Roser Oter (Ceràmica)
Chantale Heimo (Escultura)
M. Teresa Baltasar (Pintura)

Artistes  expositors residents al CeRCCa 
Yun Jeong Hong
Antonie Berthiaume
Alexander Kudriavchenco
Aurora Balasch
Anna Andra
Nuala Heron
Nike
Inno Rogova
Natalya Korchemkina
Masha Waisel
Elaine Defibaugh
Lisa A. Krivitsky
Naoko Yasue
Liliya Lifanova
Vivek Chockalingam

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars